درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-08  |  2024-04-27  |  بروز شده در: 1403/02/08 - 05:50:3 FA | AR | PS | EN
سفر معاون وزیر خارجه‌ی امریکا برای گفتگو درباره‌ی افغانستان به قطر و پاکستان            پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس حماس            خیز رئال مادرید برای فتح لالیگا خیز با پیروزی مقابل سویه داد             مالیزیا در زمینه امنیت سایبری با افغانستان اعلام همکاری کرد             آغاز نشست سه‌جانبه میان حکومت طالبان، ترکمنستان و قزاقستان             با شکست عراق، نیمی از راه جام جهانی را طی کردیم            افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان             دیدار ملا یعقوب با هینت مالیزیایی در کابل            آزادی ۶۳ زندانی افغان از زندان پاکستان            وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است            پولیس ترکیه بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی را بازداشت کرد            سه کشور گروه هفت تحریم‌های جدید علیه ایران اعلام کردند             سفرهای متعدد هیئت‌های سیاسی به کابل نشان‌دهنده‌ پذیرفته شدن حکومت طالبان است            پیروزی پُر گول منچسترسیتی مقابل برایتون            در صورت مصادره دارایی‌ها؛ سطح روابط خود با واشنگتن را کاهش می دهیم            






تاریخ نشر: 1396/5/10 - 13:06:10
تعداد بازدید: 952
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

برای سالروز جنایت دوما
یادگارهایی روی دیوار تاریک
یادگارهایی روی دیوار تاریک

در ۳۱ ژوئیه ۲۰۱۵، عده‌ای از شهرک‌نشینان اسرائیلی یک بمب آتش‌زا را به داخل خانه‌ای در شهرک دوما واقع در جنوب نابلس، کرانه غربی رود اردن، انداختند که باعث زنده سوخته شدن علی سعد دوابشه کودک ۱۸ ماهه فلسطینی و مجروح شدن اعضای خانواده‌اش شد.


روزبه آرش

 در روستای دوما فلسطین، قطعه‌ای کوچک از زمین هست که غمی عظیم را به دوش میکشد. قطعه‌ای محاصره شده با سنگ ریزه‌ها، علف‌ها و گل‌ها وحشی؛ قطعه‌ای که علی سعد دوابشه در آن برای ابد خفته است. کودک 18ماهه فلسطینی که قربانی نژادپرستی، وحشی گری و تندروی شد. روی این قبر نوشته شده: (اینجا جسد شهیدی خفته است که سپیده دم روز جمعه 31 ژوئیه 2015، آسمانی شد. او در خانه خود قربانی اعمال گناهکارانه گروهی از دروغگویان شد.)

در ۳۱ ژوئیه ۲۰۱۵، عده‌ای از شهرک نشینان اسرائیلی یک بمب آتش زا را به داخل خانه‌ای در شهرک دوما واقع در جنوب نابلس، کرانه غربی رود اردن، انداختند که باعث زنده سوخته شدن علی سعد دوابشه کودک ۱۸ ماهه فلسطینی و مجروح شدن اعضای خانواده اش شد. آنان سپس خانه یک فلسطینی دیگر را نیز آتش زده و شعارهای نژادپرستانه روی آن نوشتند. شهرک نشینان در همین روز یک فلسطینی را نیز زیر گرفتند و به قتل رساندند. اقداماتی که موجی از محکومیت بین المللی را به همراه داشت.
سعد و ریهام پدر و مادر علی نیز دچار سوختگی ۸۰ و ۹۰ درصدی شدند. سعد یک هفته بعد در بیمارستان درگذشت و رهام 6 هفته بعد تسلیم شد. تنها بازمانده این جنایت احمد، برادر علی است که حالا هفت سال دارد. دو سال از این ماجرا گذشته و هنوز اطرافیان و دوستان این خانواده نتوانسته اند با این تراژدی کنار بیایند و احمد هنوز درگیر کابوس‌های شبانه است. ناصر، عموی او به الجزیره میگوید: (تلاش دارم تا زندگی ام را به حالت عادی برگردانم. اما میدانم زمان میبرد شاید سال‌ها.) در همان روزها جنبش فتح و کمیته‌های مردمی فلسطین از تبعات این اقدام برای اسرائیل گفتند. جنبش جهاد اسلامی نیز تأکید کرد که ملت فلسطین در پاسخ به تروریسم شهرک نشینان درنگ نخواهد کرد. اردن و فلسطین تلاش کردند کمیته تحقیقی دراین باره در شورای امنیت سازمان ملل متحد تشکیل دهند.
محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگران فلسطین، اعلام کرد: (پرونده سوزانده شدن این طفل باید فوراً به دیوان بین المللی کیفری ارسال شود... این اقدام، جنایتی جنگی و جنایت علیه انسانیت است.) در بیانیه حزب الله لبنان آمد: (این جنایت درواقع نمایانگر حقیقت تروریسم کینه توزانه است که در دل‌های شهرک نشینان صهیونیست موج میزند. تروریست‌های عصر ما بسیاری از شیوه‌های سنگدلی و بیرحمی را از همین صهیونیست‌ها آموختند. ) دولت آلمان با انتشار بیانیه‌ای این اقدام تروریستی و غیرانسانی را محکوم کرد و اتحادیه اروپا خواستار عدم مسامحه با شهرک نشینان شد. وزارت کشور اردن ضمن محکومیت این اقدام گفت: (شهرک نشینان با حمایت تل آویو چنین اقداماتی را انجام میدهند.) وزارت امورخارجه اسپانیا در بیانیه‌ای نوشت: (مرگ علی کوچولو یک بار دیگر بیانگر غیرقابل قبول بودن وضع موجود در سرزمین‌های اشغالی و نیاز به فوریت ازسرگیری مذاکرات بین طرفین برای یافتن یک راه حل نهایی نسبت به این تنش بر اساس همزیستی ازجمله یک دولت پایدار فلسطین است.) بان کی مون، دبیرکل وقت سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای اظهار داشت: (نبودِ یک روند سیاسی و سیاست شهرک سازی‌های غیرقانونی اسرائیل و همچنین اقدامات سختگیرانه و غیرضروری اسرائیل برای تخریب منازل فلسطینیان سبب افزایش افراط گرایی خشونت آمیز شده است.) وبیاس ال وود، معاون وزیرخارجه انگلیس از سوی لندن این حمله وحشتناک توسط شهرک نشینان اسرائیلی که منجر به کشته شده یک کودک فلسطینی شد را قویاً محکوم کرد. وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن این اقدام خواستار محاکمه عوامل آن شد. این اجماع جهانی درحالی شکل گرفت که هنوز مجازاتی برای عاملان این جنایت شاهد نبوده ایم.
ناصر عموی احمد میگوید: (احمد همه چیز را میداند. میداند که چه اتفاقی افتاده است. او به یاد میآورد که چگونه به خانه و پدر و مادرش حمله شد. حتی بعضی وقت‌ها توضیح میدهد که خودش چطور فرار کرد. او همیشه میپرسد: چرا به ما حمله کردند؟ چرا پدرم نتوانست آنها را متوقف کند؟ او پدرش را مردی شجاع به یاد میآورد که باید این مهاجمان را متوقف میکرد. چطور به او بگویم که تمام جهان با هم نتوانسته اند این حملات را متوقف کنند دیگر چه کاری از دست پدرش ساخته بود؟) گوشه‌ای از روستای دوما که خانه سوخته علی آنجا واقع شده دو سال است که به حال خودش رها شده. هنوز آثار سوختگی دیده میشود. مردم و گرافیتی کارها روی آن جملاتی نوشته اند، نقاشی‌هایی به این دیوار اضافه شده که جنایات اسرائیلی‌ها را نشان میدهد و مظلومیت فلسطینی‌ها را فریاد میزند. (سوخته ایم اما مثل این دیوارها هنوز ایستاده ایم) خواهر ریهام به دیوارهای خانه خالی اشاره میکند و میگوید: (هر روز و هر روز غم من بیشتر میشود. حمله دو سال پیش انجام شد اما این غم به پایان نمی رسد. هرروز به داخل خانه میروم و بیشتر از یک ساعت گریه میکنم. قبلا این خانه پر از خوشی و خوشبختی بود اما حالا تاریک است.)

 

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/7770


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان


آیا امریکا جنگ اوکراین را به طرف جنگ جهانی سوم هدایت می‌کند؟


آیا امریکا خواستار حذف قطر از میانجیگری است؟


پرونده احیای برجام روی میز بایدن


آیا حمله اسرائیل به ایران؛ پایان ماجراجویی است؟


ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

تمدید کارت‌های پی‌او‌آر مهاجران افغان در پاکستان

سفر معاون وزیر خارجه‌ی امریکا برای گفتگو درباره‌ی افغانستان به قطر و پاکستان

پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس حماس

خیز رئال مادرید برای فتح لالیگا خیز با پیروزی مقابل سویه داد

مالیزیا در زمینه امنیت سایبری با افغانستان اعلام همکاری کرد

آغاز نشست سه‌جانبه میان حکومت طالبان، ترکمنستان و قزاقستان

با شکست عراق، نیمی از راه جام جهانی را طی کردیم

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

دیدار ملا یعقوب با هینت مالیزیایی در کابل

آزادی ۶۳ زندانی افغان از زندان پاکستان

وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است

پولیس ترکیه بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی را بازداشت کرد

سه کشور گروه هفت تحریم‌های جدید علیه ایران اعلام کردند

سفرهای متعدد هیئت‌های سیاسی به کابل نشان‌دهنده‌ پذیرفته شدن حکومت طالبان است

پیروزی پُر گول منچسترسیتی مقابل برایتون

در صورت مصادره دارایی‌ها؛ سطح روابط خود با واشنگتن را کاهش می دهیم

ادامه کمک های اتحادیه اروپا به مردم افغانستان

تبدیل شدن افغانستان به گورستان امیدهای دختران

مسدود شدن شاهراه هرات - بادغیس از اثر سیلاب ها

هشدار از احتمال بارندگی‌های شدید و سیلاب در ۳۴ ولایت کشور

توشیح بسته کمکی ۹۵ میلیارد دالری امریکا از سوی جو بایدن

یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات بایدن عقب‌نشینی از افغانستان بود

عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار حکومت طالبان است

حمایت حکومت طالبان از مبارزه حق طلبانه مردم فلسطین

قدرتهای بزرگ هسته‌ای بطور غیرمستقیم در اوکراین می‌جنگند


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.